NL EN

Vacature Consultant Technical Projects & Turnarounds

Doorlopende werving

Job description

We maken graag kennis met een ervaren Consultant Technical Projects & Turnarounds.
Door toenemende activiteiten in de haven, procesindustrie, energie en infrastructuur zijn wij op zoek naar een ondernemende en ervaren Consultant Technical Projects & Turnarounds.

Adviesprojecten van de Consultant Technical Projects & Turnarounds omvatten de voorbereiding van projecten en turnarounds in de haven, industrie en procesindustrie.
De Consultant is verantwoordelijk voor de voorbereiding, begeleiding van de uitvoering en overdracht aan operations binnen de randvoorwaarden van tijd, geld, SHE en Quality.
Je definieert de scope en Project Execution Plan (PEP). Belangrijke verantwoordelijkheden zijn managementrapportage, tactiek uitbestedingen, het vormen / leiden van een team en Project Completion, Commissioing & Start-up.
Je werkt coachend en vindt moeiteloos je weg als consultant of interim manager.

Requirements

De Consultant Technical Projects & Turnarounds heeft een afgeronde HBO of WO opleiding in een relevante technische of bedrijfskundige richting. Ruime ervaring in het management van projecten en turnarounds bij Asset Owners. Advieservaring is een pré. Je bent een overtuigend communicerende team-builder met een sportieve instelling. Kandidaten met ervaring als turnaround manager, projectmanager, plantmanager, operations of maintenance manager komen in aanmerking.

Company profile

Cataly Partners, opgericht in 2003, is een consultancy-bureau voor Assets & Operations, HSEQ & Process Safety en Project Management Services. We verlenen kennisintensieve diensten aan toonaangevende opdrachtgevers in de sectoren olie en gas, energie, infrastructuur en procesindustrie. Cataly Partners biedt een glasheldere aanstelling, interessante opdrachtgevers, mobiliteit/auto en uitstekende beloning. Ontwikkeling van je carrière wordt gestut met opleidingen en netwerken.

Benefits

Informatie: https://www.cataly.com/
Contacten: Robbert van Steijn M 06-21429509 of Rob Gores M 06-46052181
Motivatie en CV: contact@cataly.com
Office: Anita Moerkerken T 078-6849 682

Location

Omgeving Rotterdam en omgeving Amsterdam

Publication date

12.04.2022

Contact person

Robbert van Steijn

Other details
Match criteria
Recent jobs
inNoord-Holland
inNoord-Brabant
inOmgeving Rotterdam
inOmgeving Rotterdam
inZuid-Holland en Noord-Brabant
inOmgeving Rotterdam
More information

Have you created a Job Search Agent at Cataly Partners before, or are you registered as a candidate? Fill in your e-mail adress and password.

Create Job search agent

Het Tasveld 28
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
P.O. Box 56
3340 AB Hendrik-Ido-Ambacht
The Netherlands

T +31 (0)78 6849 682
F +31 (0)78 6849 683
E contact@cataly.com  
I https://www.cataly.com/

© Copyright 2022 Cataly Partners, All rights reserved.
Cataly Partners uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close