NL EN

Vacature Maintenance & Reliability Engineer Instrumentation

Doorlopende werving

Job description

We maken graag kennis met een Maintenance & Reliability Engineer, nadruk Instrumentatie. Cataly Partners voert vertrouwelijk gesprekken voor de opbouw van een specialistisch team, dat de Overall Equipment Efficiency/Uptime verbetert (KPI's).

Opdrachtgever is een sterke internationale en beursgenoteerde onderneming in de procesindustrie met diverse assets in de Botlek en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

De Maintenance & Reliability Engineer is verantwoordelijk voor het analyseren en verbeteren van gestructureerd onderhoud aan de installaties van de process plants. Leider van FMECA's en zorgt voor optimale programma's voor beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de installaties. Belangrijke activiteiten zijn het analyseren van de prestaties en het storingsgedrag van installaties en het ontwikkelen van verbetervoorstellen om structurele faalmechanismen te herkennen en het aantal storingen te reduceren (RCM-II).
Opstellen en realiseren van onderhoudsconcepten en shutdown plannen, het monitoren van onderhoudsintervallen en faalgedrag, optimaliseren van correctief en preventief onderhoud en het bewaken van de bad actors, budgetten en voortgang van deze plannen.
Rapportage van interne en externe inspecties, o.a. ATEX en SIL.

Requirements

De Maintenance & Reliability Engineer heeft succesvolle ervaring en is op de hoogte van industriële standaarden en onderhoudsmethodieken, bijvoorbeeld PAS55, FMECA en RCM-II.

hbo+ opleiding in een relevante richting, bijvoorbeeld elektronica of mechatronica. Je hebt kennis over de operationele processen in de chemische procesindustrie. Je bent analytisch, zelfstandig, communicatief en in staat om op alle niveau's te communiceren met technische collega's. Goede beheersing van Nederlands en Engels.

Company profile

Cataly Partners biedt consultancy op de gebieden Assets & Operations, HSEQ & Process Safety en Project Management Services. We werken voor toonaangevende opdrachtgevers zoals ATM, Gasunie, Gate terminal, Koole, Shin-Etsu, Aluchemie en Tronox.

Benefits

Informatie: https://www.cataly.com/
Contacten: Robbert van Steijn M 06-21429509 of Rob Gores M 06-46052181
Motivatie en CV: contact@cataly.com
Office: Anita Moerkerken T 078-6849 682

Location

Omgeving Rotterdam

Publication date

06.02.2023

Contact person

Robbert van Steijn

Other details
Match criteria
Recent jobs
inOmgeving Rotterdam
inNoord-Holland
inNoord-Brabant
inOmgeving Rotterdam
inOmgeving Rotterdam
inZuid-Holland en Noord-Brabant
inOmgeving Rotterdam
More information

Have you created a Job Search Agent at Cataly Partners before, or are you registered as a candidate? Fill in your e-mail adress and password.

Create Job search agent

Het Tasveld 28
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
P.O. Box 56
3340 AB Hendrik-Ido-Ambacht
The Netherlands

T +31 (0)78 6849 682
F +31 (0)78 6849 683
E contact@cataly.com  
I https://www.cataly.com/

© Copyright 2023 Cataly Partners, All rights reserved.
Cataly Partners uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close