NL EN

Vacature Senior Reliability Engineer

Doorlopende werving

Job description

De Senior Reliability Engineer is verantwoordelijk voor het analyseren en verbeteren van gestructureerd onderhoud aan de installaties van de process plants. Leider van FMECA's en zorgt voor optimale programma's voor beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de installaties.

Belangrijke activiteiten zijn het analyseren van de prestaties en storingsgedrag (RAMS) van installaties, ontwikkelen van verbetervoorstellen om structurele storingsreductie te bereiken (RCM). Opstellen en realiseren van onderhoudsconcepten, shutdown plannen, monitoren van maintenance-plannen en -budgetten, optimaliseren van correctief en preventief onderhoud en het bewaken van de voortgang van inspectie regimes.

Requirements

Je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding; wo asset management is een pré. Je hebt meer dan 5 jaar succesvolle ervaring en je bent op de hoogte van industriële standaarden en onderhoudsmethodieken (bijv. PAS55 en RCM). Je hebt kennis van operationele processen en degradatiemechanismen binnen de chemische procesindustrie. Vereiste eigenschappen zijn analytisch vermogen, overtuigingskracht, zelfstandig, communicatief vaardig en in staat om op alle niveaus te communiceren met technische collega's. Daarnaast is een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal vereist.

Company profile

Cataly Partners biedt consultancy op de gebieden Assets & Operations, HSEQ & Process Safety en Project Management. Cataly Partners werkt voor toonaangevende opdrachtgevers zoals ATM, Gasunie, Gate terminal, Koole, Shin-Etsu en Tronox. Cataly Partners biedt een glasheldere aanstelling, ontwikkeling van je carrière, interessante opdrachtgevers, mobiliteit en uitstekende beloning. Ontwikkeling van je carrière wordt gestut met opleidingen en kennisnetwerken.

Benefits

Informatie: https://www.cataly.com/
Contacten: Robbert van Steijn M 06-21429509 of Rob Gores M 06-46052181
Motivatie en CV: contact@cataly.com
Office: Anita Moerkerken T 078-6849 682

Location

Omgeving Rotterdam

Publication date

11.09.2023

Contact person

Robbert van Steijn

Other details
Match criteria
Recent jobs
inOmgeving Rotterdam
inNoord-Holland
inNoord-Brabant
inOmgeving Rotterdam
inZuid-Holland en Noord-Brabant
inOmgeving Rotterdam
More information

Have you created a Job Search Agent at Cataly Partners before, or are you registered as a candidate? Fill in your e-mail adress and password.

Create Job search agent

Het Tasveld 28
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
P.O. Box 56
3340 AB Hendrik-Ido-Ambacht
The Netherlands

T +31 (0)78 6849 682
F +31 (0)78 6849 683
E contact@cataly.com  
I https://www.cataly.com/

© Copyright 2024 Cataly Partners, All rights reserved.
Cataly Partners B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close