NL EN

Systems Engineer Industriële Automatisering

Nieuw

Job description

We versterken ons graag met een Systems Engineer Industriële Automatisering.

Door de toenemende automatisering van onze opdrachtgever, overslagbedrijf in de Rotterdamse haven, is bij de onderhoudsgroep behoefte aan een Systems Engineer Industriële Automatisering.
De Systems Engineer levert oplossingen voor technische problemen en structurele verbeteringen.
Je hebt het overzicht en biedt oplossingen voor individueel equipment en integratie in het overkoepelende terminal management systeem. Denk aan de koppeling van mechanisch equipment en besturingssystemen via PLC, Scada en ERP oplossingen.

Als Systems Engineer heb je ervaring met industriële automatisering, SCADA en PLC-besturingen.
Je werkt in een specialistisch onderhoudsteam, je bent analytisch, verbindt techniek en operationele bedrijfsprocessen en communiceert excellent. Je draagt zorg voor de koppeling van systemen en hebt het overzicht en oplossend vermogen om geïntegreerde systemen efficiënt te laten functioneren. Je werkt binnen budget, planning en kwaliteitseisen van de terminal. Doordat je van A tot Z betrokken bent bij projecten en optimalisaties zijn je werkzaamheden afwisselend. Het maken van instructiemateriaal, manuals en procedures voor het inbedrijf stellen van installaties en trainen van collega’s is een onderdeel van het werk.

Opdrachtgever is een vooraanstaande containerterminaloperator die in de haven van Rotterdam een groot deel van containers overslaat. Het bedrijf wil een aantrekkelijke werkgever zijn. Dit vanuit de overtuiging dat de medewerkers het verschil maken in service en performance.

Requirements

Een afgeronde MBO+/HBO niveau in de richting van Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Meet- en Regeltechniek of Besturingstechniek. Kennis van industriële automatisering, PLC’s en scada-systemen. Werkervaring met Siemens systemen is een pré.

Company profile

Cataly Partners is een kennisintensieve dienstverlener van organisatie advies, project- en risicomanagement, advies en begeleiding. Cataly werkt voor toonaangevende opdrachtgevers zoals Total E&P, Gasunie, ECT, Croda, Oiltanking, Aspen, Sanquin, BAM, Stork, Danone, Tennet en Gate terminal. Cataly Partners biedt een glasheldere aanstelling, ontwikkeling van je carrière, interessante opdrachtgevers, mobiliteit/auto en uitstekende beloning. Ontwikkeling van je carrière wordt gestut met opleidingen voor adviesvaardigheid, HSEQ-compliance, process safety, management en actualiteit.

Benefits

Informatie: https://www.cataly.com/
Motivatie en CV: contact@cataly.com
Contact: Robbert van Steijn M 06-21429509 of Rob Gores M 06-46052181
Office: Anita Moerkerken T 078-6849682

Cataly Partners, 2018

Location

Rotterdam

Contact person

Rob Gores

Other details
Match criteria
Region
  • Zuid-Holland
  • Noord-Brabant
  • Zeeland
Hours per week
  • 30 - 40 hrs
Discipline
  • ICT
  • Mechanical Engineering
  • Instrumentation
  • Energy Systems
Recent jobs
There are no jobs listed at this moment.
Medewerkers

Have you created a Job Search Agent at Cataly Partners before, or are you registered as a candidate? Fill in your e-mail adress and password.

Create Job search agent

Het Tasveld 28
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
P.O. Box 56
3340 AB Hendrik-Ido-Ambacht
The Netherlands

T +31 (0)78 6849 682
F +31 (0)78 6849 683
E contact@cataly.com  
I https://www.cataly.com/

© Copyright 2018 Cataly Partners, All rights reserved.
Cataly Partners uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close