NL EN

Vacature Consultant SHE & Quality

Doorlopende werving

Job description

Door toenemende activiteiten in de haven, procesindustrie, energie en infrastructuur zijn wij op zoek naar een ervaren Consultant HSE & Quality. Je brengt een mix van techniek en milieu voor projecten, veiligheid en gezondheid van mensen in mensen.

Adviesprojecten van de Consultant HSE & Quality omvatten de begeleiding van operations, projecten en turnarounds.
De Consultant is eindverantwoordelijk voor risk management van de aspecten Safety, Health & Environment (SHE) en Quality in onze advies- en interim-oplossingen.
De Consultant is betrokken bij de voorbereiding van projecten met HSEQ planning (V&G), method statements, training en de opzet van Contractor Management. Tijdens projectexecutie en operationele fase begeleid je opdrachtgevers met HSEQ-managementsystemen, advisering gevaarlijke stoffen, RI&E, implementatie en audits/reviews. Je werkt coachend en vindt moeiteloos je weg als Consultant of Interim Specialist.

Requirements

De Consultant HSE & Quality heeft een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een relevante technische richting, bijvoorbeeld chemical engineering. Aanvullende kwalificaties voor HSE & Quality en advieservaring zijn een pré. Je bent een goed communicerende en sportieve team-builder.

Company profile

Cataly Partners, opgericht in 2003, is een consultancybureau voor Assets & Operations, HSEQ & Process Safety en Project Management Services. We verlenen kennisintensieve diensten aan toonaangevende opdrachtgevers in de sectoren olie en gas, energie, infrastructuur en procesindustrie.
Cataly Partners biedt een glasheldere aanstelling, interessante opdrachtgevers, mobiliteit/auto en uitstekende beloning. Ontwikkeling van je carrière wordt gestut met opleidingen en netwerken.

Benefits

Informatie: https://www.cataly.com/
Contacten: Robbert van Steijn M 06-21429509 of Rob Gores M 06-46052181
Motivatie en CV: contact@cataly.com
Office: Anita Moerkerken T 078-6849 682

Location

Omgeving Rotterdam

Publication date

11.09.2023

Contact person

Robbert van Steijn

Other details
Match criteria
Recent jobs
inOmgeving Rotterdam
inNoord-Holland
inNoord-Brabant
inOmgeving Rotterdam
inOmgeving Rotterdam
inZuid-Holland en Noord-Brabant
More information

Have you created a Job Search Agent at Cataly Partners before, or are you registered as a candidate? Fill in your e-mail adress and password.

Create Job search agent

Het Tasveld 28
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
P.O. Box 56
3340 AB Hendrik-Ido-Ambacht
The Netherlands

T +31 (0)78 6849 682
F +31 (0)78 6849 683
E contact@cataly.com  
I https://www.cataly.com/

© Copyright 2024 Cataly Partners, All rights reserved.
Cataly Partners uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close