NL EN

Transaction Services: Due Diligence Assessments

Risico’s en aansprakelijkheden kunnen de waarde van een transactie enorm beïnvloeden. De gefaseerde aanpak met desk studies, site assessments, kostenschattingen, beknopte tabelvormige rapportage en executive management rapportage. Onze experts in het fusie- en overnameproces geven binnen de strakke tijdschema’s het inzicht dat nodig is.

Environmental, Social en Governance (ESG)

Identificatie en beoordeling van ESG beleid tegen internationaal geaccepteerde ESG factoren (PRI, UN Global Compact, ISO 26000). Beoordeling van de volwassenheid van ESG aanpak van de organisatie. Beknopte tabelvormige rapportage waarin ESG factoren, problemen, verbeterkansen en aanbevolen acties worden gepresenteerd.

Environmental Due Diligence

Identificatie en beoordeling van materiële milieuaansprakelijkheden om investeerders in staat te stellen deal stoppers en aanzienlijke onvoorziene investeringen te vermijden.
Een gefaseerde commercieel gerichte EDD-aanpak die bestaat uit desk studie, locatiebezoeken en rapportage van compliance-kosten.

Asset Integrity Due Diligence

Identificatie van de staat van onderhoud van assets en machineparken. Het inzicht stelt investeerders in staat om deal stoppers en aanzienlijke onvoorziene investeringen te vermijden. Assessment van geplande projecten, onderhoud, RBI-programma’s, Maintenance Management Systems (ICT) en technische compliance. Rapportage van belangrijke onvoorziene kosten en scenario’s om asset integrity, technische compliance en beschikbaarheid op een goed niveau te houden.
Laatste vacatures per mail ontvangen?
Cataly - Jobsearchagent

Cataly Partners verleent diensten op het gebied van Asset Integrity Management & Operations, HSEQ & Process Safety en Project Management Services.

Maak job search agent aan

Het Tasveld 28
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Postbus 56
3340 AB Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

T +31 (0)78 6849 682
F +31 (0)78 6849 683
E contact@cataly.com  
I https://www.cataly.com/

© Copyright 2024 Cataly Partners, All rights reserved.
Cataly Partners B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close