NL EN

Vacature Project Consultant

Doorlopende werving

Job description

We maken graag kennis met een all-round Project Consultant, die wil werken aan de transitie in de energievoorziening, grondstoffengebruik en gerelateerde veranderingen in de industrie.

Wil je een diepe duik nemen in de energietransitie en de grondstoffentransitie, dan kun je bij ons veel leren.
Je kunt adviseren in vergunning-trajecten, verbeterprojecten, investeringsprogramma's en recycling en abandonnering van sites. Het speelt zich af in de haven, op energie-platforms op de Noordzee en plants en terminals voor productie, opslag en transport. Je werkt aan verbeteringen en vernieuwingen in het werkveld van waterstof, aardgas, CO2, LNG en renewables.
Cataly Partners kenmerkt zich door verantwoordelijkheid, initiatief en inbreng in de koers, vrijheid, investering in je leercurve en inleven in de opdrachtgever. We werken namens asset owners.

De projectadvisering spitst zich toe op verbetering van project-/bedrijfsprocessen, aanbestedingen, project- en contractmanagement, begeleiding van projecten voor digitalisering, readiness for operations, risk management, milieuvergunningen/HSEQ, reliability- en uptime-programma's, due diligence en is afhankelijk van je achtergrond.

Requirements

Je achtergrond is hbo+/wo in een engineering discipline of technische bedrijfskunde. Het is een ideale baan voor iemand, die al enkele jaren heeft gewerkt en nog veel wil leren. Starters en professionals met enige ervaring worden uitgenodigd voor een gesprek.

Company profile

Cataly Partners is een kennisintensieve dienstverlener voor organisatie-advies, project- en risicomanagement, advies en begeleiding. We werken voor toonaangevende internationale opdrachtgevers zoals TotalEnergies, Koole, Aluchemie, Gate terminal, Petrogas, Vermilion, TAQA.

We bieden een glasheldere aanstelling, ontwikkeling van je carrière, interessante opdrachtgevers, mobiliteit/auto en uitstekende beloning. Ontwikkeling van je carrière wordt gestut met opleidingen en kennisnetwerken.

Benefits

Informatie: https://www.cataly.com/
Contacten: Robbert van Steijn M 06-21429509 of Rob Gores M 06-46052181
Motivatie en CV: contact@cataly.com
Office: Anita Moerkerken T 078-6849 682

Location

Omgeving Rotterdam

Publication date

11.09.2023

Contact person

Rob Gores

Other details
Match criteria
Recent jobs
inNoord-Holland
inNoord-Brabant
inOmgeving Rotterdam
inOmgeving Rotterdam
inZuid-Holland en Noord-Brabant
inOmgeving Rotterdam
More information

Have you created a Job Search Agent at Cataly Partners before, or are you registered as a candidate? Fill in your e-mail adress and password.

Create Job search agent

Het Tasveld 28
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
P.O. Box 56
3340 AB Hendrik-Ido-Ambacht
The Netherlands

T +31 (0)78 6849 682
F +31 (0)78 6849 683
E contact@cataly.com  
I https://www.cataly.com/

© Copyright 2024 Cataly Partners, All rights reserved.
Cataly Partners B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close