NL

HSE Management

Wat is HSE Management?

HSE staat voor Health, Safety & Environment. HSE-management richt zich op het vormgeven en uitvoeren van het HSE-beleid zodat voldaan wordt aan eisen en wetgeving.

Waar passen wij HSE Management toe?

We passen consultancy toe voor HSE management in de olie-, gas- en energiesector, procesindustrie, tank terminals en infrastructuur. We bieden consultancy en inzet bij organisaties in change management als gevolg van (des)investeringen en reorganisaties. HSE deliverables sluiten aan bij specifieke veiligheids- en milieuwetgeving en internationale management normen. Voorbeelden hiervan zijn: ISO-normen, ATEX, BRZO, REACH, OSPAR, PGS-serie (EEMUA) of wetgeving.

Onze aanpak

Cataly Partners werkt vanuit een duidelijke inventarisatie, audits, analyse en een implementatieplan om te komen tot invoering van de gewenste norm of eis. Onze diensten reiken verder dan alleen advies, zo gaan wij desgewenst ook hands-on aan de slag met uw documentatie en systemen en bereiden we uw organisatie voor tot certificatie volgens de High Level Structure en specifieke normen, eisen en wetgeving.

Dit is het resultaat

Het resultaat is de oplevering van een veilige, gezonde en gecertificeerde werkplek waar toezicht wordt gehouden op het naleven van eisen en wettelijke kaders en het creëren van draagvlak voor HSE binnen de organisatie.

Meer weten?

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van HSE Management? Neem dan contact op met Cataly via contact@cataly.com of +31 (0) 78-6849682
Vacatures
inOmgeving Rotterdam
inNoord-Holland
inNoord-Brabant
inOmgeving Rotterdam
inOmgeving Rotterdam
inZuid-Holland en Noord-Brabant
Alle vacatures
Laatste vacatures per mail ontvangen?
Cataly - Jobsearchagent

Cataly Partners verleent diensten op het gebied van Asset Integrity Management & Operations, HSEQ & Process Safety en Project Management Services.

Maak job search agent aan

Het Tasveld 28
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Postbus 56
3340 AB Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

T +31 (0)78 6849 682
F +31 (0)78 6849 683
E contact@cataly.com  
I https://www.cataly.com/

© Copyright 2024 Cataly Partners, All rights reserved.
Cataly Partners B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close