NL

HSEQ Management

Wat is HSEQ Management?

HSEQ staat voor Health, Safety, Environment en Quality, oftewel: gezondheid, veiligheid, milieu en kwaliteit. HSEQ management richt zich op het vormgeven en uitvoeren van het beleid zodat voldaan wordt aan eisen en/of wetgeving. Onderdelen van HSEQ zijn KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu) en QA/QC (Quality Assurance / Quality Control).

Waar passen wij HSEQ Management toe?

We bieden consultancy voor operationeel management bij instandhouding, reorganisaties, acquisities en desinvesteringen. HSE deliverables sluiten aan bij specifieke veiligheids- en milieuwetgeving en internationale management normen. Voorbeelden hiervan zijn: ISO-normen, ATEX, BRZO, REACH, OSPAR, PGS-serie (EEMUA) of wetgeving.

Zo pakken wij HSEQ Management aan

Cataly Partners werkt vanuit een duidelijke inventarisatie, audit, analyse, en een implementatieplan om te komen tot implementatie van de gewenste norm. Onze diensten reiken verder dan alleen advies, zo gaan wij desgewenst ook hands-on aan de slag met uw documentatie en systemen en bereiden we uw organisatie voor tot certificatie volgens de High Level Structure en specifieke normen van ISO.

Dit is het resultaat

Het resultaat is het creëren van een veilige, gezonde en gecertificeerde werkplek waar toezicht wordt gehouden op het naleven van eisen en wettelijke kaders en waar aandacht wordt besteed aan het creëren van draagvlak voor HSEQ binnen de organisatie.

Meer weten?

Wil je weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van HSEQ Management? Neem dan contact op met Cataly via contact@cataly.com of +31 (0) 78-6849682. Ook met vragen over andere diensten kun je hier terecht.
Vacatures
inRotterdam en Randstad
inOmgeving Rotterdam en omgeving Amsterdam
inOmgeving Amsterdam / Randstad
Alle vacatures
Laatste vacatures per mail ontvangen?
Cataly - Jobsearchagent

Cataly Partners verleent diensten op het gebied van Assets & Operations, HSEQ & Process Safety en Project Management Services.

Maak job search agent aan

Het Tasveld 28
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Postbus 56
3340 AB Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

T +31 (0)78 6849 682
F +31 (0)78 6849 683
E contact@cataly.com  
I https://www.cataly.com/

© Copyright 2020 Cataly Partners, All rights reserved.
Cataly Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close