NL

Ontmanteling en Abandonnering

De brochure voor ontmanteling en verlating van industriële assets beschrijft de belangrijkste zaken, waarmee een bedrijf wordt geconfronteerd wanneer installaties moeten worden gesloopt en het terrein moet worden opgeleverd.

Wij adviseren bedrijven hoe een ontmantelingsproject wordt voorbereid en uitgevoerd, zodat doelstellingen gehaald worden. In het verlengde van het advies vormen we samen met de asset owner het Management Team voor de uitvoering van het projectmanagement.

Hoofddoel

Bij een ontmantelingsproject is het hoofddoel om de site op een ordelijke manier te verlaten, zodat die geschikt is voor toekomstig gebruik. Doelstellingen zijn financieel, veiligheid, reputatie en geen schade aan het milieu. Om de beste waarde te bereiken en een goede reputatie te behouden, zijn de volgende aspecten relevant:

  • Sociaal plan en retentiebeleid;
  • Risico- en reputatiemanagement;
  • Milieu-impact, bodem en grondwater, stikstofrechten;
  • Sloop en tot waarde maken van afval (valorisatie);
  • Verkoop apparatuur en schroot.

 

 

Meer weten?

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van Ontmanteling en Abandonnering? Neem dan contact op met Cataly via contact@cataly.com of +31 (0) 78-6849682. Ook met vragen over andere diensten kun je hier terecht.
Laatste vacatures per mail ontvangen?
Cataly - Jobsearchagent

Cataly Partners verleent diensten op het gebied van Asset Integrity Management & Operations, HSEQ & Process Safety en Project Management Services.

Maak job search agent aan

Het Tasveld 28
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Postbus 56
3340 AB Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

T +31 (0)78 6849 682
F +31 (0)78 6849 683
E contact@cataly.com  
I https://www.cataly.com/

© Copyright 2024 Cataly Partners, All rights reserved.
Cataly Partners B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close