NL

Projectvoorbereiding en Tender Management

Projectvoorbereiding en Tender Management is een dienst binnen Cataly Partners die zich richt op het gehele tendertraject, van het bepalen van de contractstrategie tot het managen van het contract tussen opdrachtgever en opdrachtnemer en de implementatiefase daarna.

De begeleiding van de Project Executie Strategie behelst risico-analyse, contractkeuze van engineering, marktbenadering en tender management tot en met gunning.

Wat is Projectvoorbereiding bij Tender Management?

Bij Projectvoorbereiding gaat het om een nauwkeurige afstemming met de direct betrokkenen rondom het project.

Tendermanagement is het beleid dat wordt gevoerd om bij aanbestedingen ervoor te zorgen dat men als onderneming de hoogste kans heeft om een opdracht binnen te halen.

Specifieke diensten zijn: Advisering, begeleiding en management van de voorbereiding van vergunning, subsidietrajecten, projectrisico’s, projectstrategie en aanbestedingen voor complexe projecten en investeringen.

In welke sectoren passen we Projectvoorbereiding bij Tender Management toe?

Cataly Partners levert deze diensten vooral aan partijen die betrokken zijn bij relatief grote of complexe projecten en investeringen. Denk daarbij aan bedrijven, semi-overheid en bedrijfsmatige overheid op de werkgebieden energie, infra, terminals en procesindustrie.

Onze aanpak

Cataly Partners werkt vanuit een inventarisatie, project-risico-analyse en baseert daarop een Project Executie Plan (PEP).

Met het PEP is het mogelijk om de volgende stappen te zetten. Denk aan contractkeuze (traditioneel of innovatief), contract engineering, markt benadering, inlichtingenproces, bid evaluations, onderhandelingen en gunningsbeslissing.

Dit is het resultaat

Deze aanpak resulteert in een helder gecontracteerd project met duidelijk doelen en afspraken.

Meer weten?

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van Projectvoorbereiding en Tender Management? Neem dan contact op met Cataly via contact@cataly.com of +31 (0) 78-6849682. Ook met vragen over andere diensten kun je hier terecht.
Laatste vacatures per mail ontvangen?
Cataly - Jobsearchagent

Cataly Partners verleent diensten op het gebied van Asset Integrity Management & Operations, HSEQ & Process Safety en Project Management Services.

Maak job search agent aan

Het Tasveld 28
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Postbus 56
3340 AB Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

T +31 (0)78 6849 682
F +31 (0)78 6849 683
E contact@cataly.com  
I https://www.cataly.com/

© Copyright 2024 Cataly Partners, All rights reserved.
Cataly Partners B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close