NL

Privacy Statement Cataly Partners B.V.

Cataly Partners B.V., gevestigd aan Het Tasveld 28 te 3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens volgens deze verklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Cataly Partners B.V. verwerkt je persoonsgegevens als je bij ons solliciteert, als je reageert op onze vacatures en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. In geval van een sollicitatie verwerken wij je naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer, e-mail, IP-adres en overige gegevens die je actief verstrekt in correspondentie, via deze website en telefonisch.

Daarnaast verzamelt de website van Cataly Partners B.V. gegevens om de website te kunnen verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en sollicitatieprocedure hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via contact@cataly.com. De gegevens worden daarna onmiddelijk verwijderd.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Cataly Partners B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is voor de activiteiten van ons bureau en om je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken.

Geautomatiseerde besluitvorming

Cataly Partners B.V. neemt geen geautomatiseerde besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor jou zonder tussenkomst van een medewerker van Cataly Partners B.V.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Cataly Partners B.V. bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is voor het doel waarvoor je gegevens verstrekt. De bewaartermijnen van sollicitatiegegevens, bestaande uit persoonsgegevens, adres etc., varieert van de proceduretijd (enkele maanden) tot meerdere jaren indien je bij ons bekend wilt blijven. De gegevens voor het verbeteren van de website worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Delen van persoonsgegevens met derden

Cataly Partners B.V. verstrekt geen persoonsgegevens aan derden zonder jouw goedkeuring en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze relatie-overeenkomst .

Voor het gebruik van Google Analytics heeft Cataly Partners een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten, maar er worden in geen geval gegevens gedeeld met Google. De verzamelde gegevens worden niet gebruikt voor advertentiedoeleinden, zoals retargeting via social media of bijvoorbeeld het Google Display Network.

Cookies en vergelijkbare technieken die wij gebruiken

Cataly Partners B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. Voor het verbeteren van de website worden cookies van Google Analytics geplaatst. Deze maken geen inbreuk op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Cataly Partners B.V. Tevens kun je bij ons een verzoek indienen om jouw persoonsgegevens waarover wij beschikken naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, vernietiging of intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens sturen naar contact@cataly.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je om een kopie van je identiteitsbewijs (zonder pasfoto, paspoortnummer en Burgerservicenummer ter bescherming van je privacy). We reageren binnen 4 weken op jouw verzoek.

We willen je er op wijzen dat je een klacht in kunt dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens, https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Cataly Partners B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Bij twijfel kun je voor vragen, opmerkingen of melding van misbruik contact met ons opnemen via contact@cataly.com.

Contactgegevens

T 078-6849682 | https://www.cataly.com/ | Het Tasveld 28 | 3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht

Functionaris gegevensbescherming is Rob Gores bereikbaar via contact@cataly.com

 

Cataly Partners, 22 oktober 2018

Laatste vacatures per mail ontvangen?

Cataly Partners verleent diensten op het gebied van Consultancy, Interim Opdrachten en Executive Search.

Maak job search agent aan

Het Tasveld 28
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Postbus 56
3340 AB Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

T +31 (0)78 6849 682
F +31 (0)78 6849 683
E contact@cataly.com  
I https://www.cataly.com/

© Copyright 2018 Cataly Partners, All rights reserved.
Cataly Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.