Competentie Management Systeem Vermilion

Cataly Partners heeft de opzet en implementatie van het competentiemanagementsysteem van Vermilion Energy Netherlands (Vermilion) geleverd.

Vermilion had al de beschikking over een bestaand competentiemanagementsysteem afkomstig uit Canada en gebaseerd op de Canadese wet- & regelgeving. Dit systeem is geschikt voor training en toetsing van operationele competenties. Cataly heeft dit systeem verder ontwikkeld en volledig ingevoerd voor de activiteiten van Vermilion en de van toepassing zijnde wet- & regelgeving. Het project omvatte workshops met Operations, HSE en HR om de toepassing optimaal toe te snijden op de ‘Vermilion-situatie’. Nieuwe competenties zijn ontwikkeld en de focus op HSE specifieke Vermilion werkwijzen zijn aangescherpt. Dit is gedaan met HSE modules, online vragen en case studies. Het geoptimaliseerde systeem is afgestemd met de leverancier die de IT component voor haar rekening nam.

Het competentie management systeem is geïntegreerd in het Vermilion Management System en uitgerold in de organisatie. Met training, coaching en administratieve ondersteuning zijn de medewerkers vertrouwd gemaakt met het systeem en heeft dit systeem een belangrijke plaats in de Vermilion organisatie ingenomen.

Het systeem is ingevoerd voor operators, kantoorpersoneel, contractors, engineers en het management team.

Laatste vacatures per mail ontvangen?
Cataly - Jobsearchagent

Cataly Partners verleent diensten op het gebied van Asset Integrity Management & Operations, HSEQ & Process Safety en Project Management Services.

Maak job search agent aan

Het Tasveld 28
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Postbus 56
3340 AB Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

T +31 (0)78 6849 682
F +31 (0)78 6849 683
E contact@cataly.com  
I https://www.cataly.com/

© Copyright 2024 Cataly Partners, All rights reserved.
Cataly Partners B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close