NL

Kwaliteitsmanagement

Door goed kwaliteitsmanagement wordt geborgd dat producten, processen, diensten of organisaties de gewenste kwaliteitsstandaard halen en continue worden verbeterd. Een managementsysteem dat is opgezet volgens de ISO-9001 kan hierbij een hulpmiddel zijn. 

Waar passen we kwaliteitsmanagement toe

Onze expertise van kwaliteitsmanagement passen wij toe in verschillende typen projecten. Wij helpen organisaties bij het verbeteren van bestaande managementsystemen, treden op als project kwaliteitsmanager (van beginfase tot eindfase) en hebben een brede ervaring met het auditeren van diverse type scopes (o.a. ISO-9001 en interne audits).

Onze aanpak

Voor projecten werkt Cataly Partners met een duidelijk plan van aanpak om het gewenste kwaliteitsmanagement te ontwikkelen. Om tot een effectief plan met voldoende draagkracht te komen wordt dit in overleg met de opdrachtgever opgesteld. Vervolgens zal aan de hand van dit plan het kwaliteitsmanagementproject worden uitgevoerd.
Onze projecten stoppen niet bij het maken van plannen, we verzorgen ook de uitvoering en implementatie van strategieën en plannen. 
Audits worden uitgevoerd door eerst de scope duidelijk af te bakenen. Vervolgens zullen wij ons voorbereiden op de audit, deze uitvoeren, rapporteren en de eventuele bevindingen terugkoppelen. In overleg kan een plan worden opgesteld om bevindingen te herstellen. 

Wilt u meer weten over onze diensten omtrent Audits & Assessments? Klik dan hier.

Dit is het resultaat

Het resultaat bestaat uit algemene verbeteringen en hogere prestaties op het gebied van kwaliteitsmanagement die door uw organisatie worden gedragen. 

Meer weten?

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van kwaliteitsmanagement? Neem dan contact op met Cataly via contact@cataly.com of +31 (0) 78-6849682.

Ook met vragen over andere diensten kun je hier terecht.

Laatste vacatures per mail ontvangen?
Cataly - Jobsearchagent

Cataly Partners verleent diensten op het gebied van Asset Integrity Management & Operations, HSEQ & Process Safety en Project Management Services.

Maak job search agent aan

Het Tasveld 28
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Postbus 56
3340 AB Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

T +31 (0)78 6849 682
F +31 (0)78 6849 683
E contact@cataly.com  
I https://www.cataly.com/

© Copyright 2024 Cataly Partners, All rights reserved.
Cataly Partners B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close